Wednesday, 21 December 2011

my luvly czen . HAHA !

下次再来哟!!">
下次再来哟!!"> H Y E !

i mish them :'(

下次再来哟!!">
cia miss nie bestie cia . atdoii ! cpt lrh bhoa bka sklh , cia mw jmpa drnk2 nie . haishh ! bkn inie jx arr , ada gy tpy ynk laen thou tea picx drnk sma cia . mtciamna mw aplod . HOHO ! so , inie jx ynk dpt cia curi . HAHA ! :3 luv kmo . muacx muacx ! xoxo . ngee~

Tuesday, 20 December 2011

"> "> cia ucp qhn kpda smoa ynk mnymbut nya . =) HAHA !

M U A C X ! X O X O

H Y E ! ">
Online Now Icons
"> ary nie ary ynk sngd mmbsn qhn ! cuti ynk teak beshx bgy cia . aww ! busan thp GABAN . HAHAH ! xD

yeahh !

">

Sunday, 4 December 2011

hiwar bahasa arab

KENANGAN TERINDAH KU :)

hha ! aku masih ingat lagi time kami hiwar . huhu ! time tu kami p kota belud , ikut pertandingan hiwar . kami peserta nombor 2 untuk buat persembahan . sudah lah aku ni masih tidak berapa hafal sangat skrip hiwar ustazah bagi , bukan tak hafal langsung cuma sekat2 , masih teragak2 . time tu aku memang dah begegar , badan aku bertukar panas pergi sejuk , muka aku pucat semacam . sekali di panggil sja nma kami untuk membuat persembahan , aku pun terkejut tak keruan aku masa naik pentas tu , belum campur ngan perasaan malu ku . adoii ! aku rasa macam mw nangis pun ada sekali naik kat atas pentas tuh .

aku relex kan diri ku sebentar dalam masa 5 saat sebelum sampai nya waktu untuk aku menyampai kan hiwar ku . tapi alhamdulillah~ semua nya ok sja . tapi tiba2 aku mula menggelabah dan terus terlupa dengan skrip yang aku hafal tuh . aku rasa mw nangis , eish ! bukan lagi mahu , memang dah awal2 gi air mata ku keluar . akhir nya aku mengambil keputusan untuk mengambil skrip yang ada di dalam poket baju kurung ku yang berwarna purple itu . kawan2 ku semua rasa sakit hati pun ada sebab kalau ada peserta yang keluar kan skrip mereka akan di potong markah . tapi time tu aku betul2 dah terdesak untuk mengeluar kan skrip tersebut dan akhir nya aku mengeluarkan juga skrip yang aku simpan di poket .

selesai sahaja kami berhiwar , kami pun turun dari pentas keramat bagi ku , seolah - olah pentas tuh boleh aku di makan raksasa yang begitu jahat sekiranya aku naik semula di atas pentas itu . kawan2 ku semua muram dan tidak berkata apa2 pun disebab kan terlalu marah dengan kes yang aku buat di atas pentas tadi . aku meminta maaf dengan dorang sebab telah mencacat kan persembahan tadi . namun pun begitu , aku masih boleh di maaf kan .

kami pun terus kan perjalanan , kami ingin pergi ke kantin untuk membeli makanan . kami membeli nasi goreng dan milo ais . selesai saja kami membeli , kami terus masuk ke dewan itu semula . kami makan di dalam dewan tuh . mm , waktu rehat telah berakhir , sekarang tiba pula masa nya untuk pemberian anugerah untuk semua yang berjaya . aku berfikir dalam hati . boleh ka kami menang ? tidak lama kemudian nama sekolah kami di sebut kerana menjadi juara hiwar 2011 peringkat daerah . aku berdiam diri , aku terkejut sangat2 , nama sekolah kami di panggil untuk naik ke atas pentang untuk menerima piala dan sijil .

aku merasa itu lah hari yang begitu indah sekali . aku tersenyum lebar , dan tiba2 saja kelakuan yang agak memalukan itu hilang dari fikiran ku . aku asyik tersenyum lebar dalam masa 15 saat . aku tidak menyangka yang hal seperti begini terjadi . alhamdulillah~ ini semua berkat ALLAH , mama baba yang menyokongku selalu , keluarga ku , dan rakan2 ku . aku tidak dapat membalas jasa baik dorang , aku cuma mampu berdoa atas kesejahteraan mereka . :)

SELESAI ..

assalamualaikum... :)




Wednesday, 16 November 2011

kenangan terindah ku sebelum cuti sekolah

HAHA ! ni lah hri yang sangat BEST bgi ku , semua SPORTING and FULL OF HAPPINES ! Huhh ! aku tidak dapat lupa kan tentang hari tu . ia ada la kenangan terindah bagi ku . mmg kenangan terindah , kena marah ustazah pun bole kira kenangan terindah lah juga . HAHA ! sbntr lagi aku ku publish da lol pic . smua penuh dengan tepung yang berselerak d lantai , d meja dan tempat2 lain . tapi yang ini baru lah mandi tepung nama nya . Eisk3 ! teringat pula kisah seniman bujang lapok tu . Skrip yang agak lucu . '' kau siapa ? aku lah king . '' . ''king apa ? ''. ''king kong'' . HAHAH ! huhh ! ni lah wajah2 yang telah mengotor kan kelas e2 . JENG3 ! tadaa~! ;)
                                                                              
hoho ! cewahh ! penuh bergaya toel budak ni
hha ! mka tuh , sudah jadi zombi
xD !
    ni lah ! HUHUH ! wlaupun muka penuh tepung ,  tetapi  peace tidak boleh tinggal .  :)

  • sempoi nya muka2 dorang ni . hmm . btw. siapa yang take pic ni ? e'eh , aku tiada pun amek pic dorang2 ni . eishk3 ! terselit pula muka korang kat camera aku .



    HAHA ! kunuq2 menggambar kawan2 nya , nae~ last2 dia pla yang kena amek pic . opss !  ada aku plk enterframe kat belakang tuh . HAHA ! apa lah dia tengok tuh sebenar nya . saya tolong nyanyi ntk kau yeahh ! ;) . baby i'm so lonely5x ! HAHA !

    - eishk3 ! cantik nya muka dorang ni . pnuh ngan tepung . ngee~ aku tengok macam zombi sudah dorang ni . pic lain nanti aku apload , bukan tidak mahu apload tapi masa tidak mengizin kan . 0k ! ni sahaja dulu yeahh :) ? don worri . saya akan sambung jika ada masa 0k !

    assalamualaikum...

    * TO BE CONTINUE.... just wait ! <3


Monday, 19 September 2011

MY BFF ^^

MY BFF ^^ !
klw sua bjmpa nie , mmg GEMPAK !
Fhy and Qhy ^^ 
Nhy and Ashy ^^

picx yang nie jax dlm d apload yg laen thu nanti2 la d apload . ^^ 
THANX 

inie larh picx ku sebenar . huh~ ==''!! rasa pelik pulak tngok picx sndri . hhhhha~ kekekeke~

><''!!

Huh~ ><'' . hari nie aku rasa sangat malu lah~! sebab tadi kami ada persembahan koir BAHASA ARAB ! Aduiyh ! malu nya ! Ramai betul orang tengok . lepastuh , kami berdiri depan cikgu2 g2 . Subhanaalla~ sudah lah suara ku tidak keluar time koir tou . ramai cikgu komen yang suara ku tidak keluar . Kawan2 pun cakap , padahal bersebelahan seja pun masih dorang tidak dengar . HAHAHAH~!!!! Sangat malu ! Aduiyh ! apa boleh buat , aku pun apa lagi buat tidak tahu seja time masuk dewan tou balik . Eishk ! 0wk la ! itu seja lah untuk hari nie . Lain hari sambung lagi . SALAM~ ^^

Sunday, 18 September 2011

Mr.Simple SUPER JUNIOR .

let's sing together !

sing with me ^^~

http://youtu.be/0MLuz_J4hXs

just me and only me~ ^^: boring nya ! take picx lar~ kkkkk~ how boring to...

just me and only me~ ^^:

boring nya ! take picx lar~ kkkkk~ how boring to...
: boring nya ! take picx lar~ kkkkk~ how boring today ! eishxk ! tidak tahu mau buat apa . huh ==''!!


boring nya ! take picx lar~ kkkkk~ how boring today ! eishxk ! tidak tahu mau buat apa . huh ==''!! 


Happy Day ^^

Hari nie aku sangt happy bub ada kawan2 yng sllu amik brat tntng dri ku . I LOVE U ALL SO MUCH GUYS ! teak taw mw bwt apa 2k blas kbaikan kamu thou . ^^ . Aku hanya mampu bedoa dgn TUHAN supaya kita semua boleh mnjdi kawan bwat slma- lma nya . AMIEN~