Wednesday, 16 November 2011

kenangan terindah ku sebelum cuti sekolah

HAHA ! ni lah hri yang sangat BEST bgi ku , semua SPORTING and FULL OF HAPPINES ! Huhh ! aku tidak dapat lupa kan tentang hari tu . ia ada la kenangan terindah bagi ku . mmg kenangan terindah , kena marah ustazah pun bole kira kenangan terindah lah juga . HAHA ! sbntr lagi aku ku publish da lol pic . smua penuh dengan tepung yang berselerak d lantai , d meja dan tempat2 lain . tapi yang ini baru lah mandi tepung nama nya . Eisk3 ! teringat pula kisah seniman bujang lapok tu . Skrip yang agak lucu . '' kau siapa ? aku lah king . '' . ''king apa ? ''. ''king kong'' . HAHAH ! huhh ! ni lah wajah2 yang telah mengotor kan kelas e2 . JENG3 ! tadaa~! ;)
                                                                              
hoho ! cewahh ! penuh bergaya toel budak ni
hha ! mka tuh , sudah jadi zombi
xD !
    ni lah ! HUHUH ! wlaupun muka penuh tepung ,  tetapi  peace tidak boleh tinggal .  :)

  • sempoi nya muka2 dorang ni . hmm . btw. siapa yang take pic ni ? e'eh , aku tiada pun amek pic dorang2 ni . eishk3 ! terselit pula muka korang kat camera aku .



    HAHA ! kunuq2 menggambar kawan2 nya , nae~ last2 dia pla yang kena amek pic . opss !  ada aku plk enterframe kat belakang tuh . HAHA ! apa lah dia tengok tuh sebenar nya . saya tolong nyanyi ntk kau yeahh ! ;) . baby i'm so lonely5x ! HAHA !

    - eishk3 ! cantik nya muka dorang ni . pnuh ngan tepung . ngee~ aku tengok macam zombi sudah dorang ni . pic lain nanti aku apload , bukan tidak mahu apload tapi masa tidak mengizin kan . 0k ! ni sahaja dulu yeahh :) ? don worri . saya akan sambung jika ada masa 0k !

    assalamualaikum...

    * TO BE CONTINUE.... just wait ! <3