Tuesday, 22 May 2012

BROKEN HEARThello peeps ! :') 22.5.2012 is my beautiful nightmare :)


   mulai saat ini , dia bukan milik shaz lagi . dia sudah di miliki oleh perempuan lain yang lebih bagus dari shaz . baiklah , shaz harap kamu hidup bahagia sampai akhir hayat kamu :) . tapi sebelum itu , shaz cuma mahu ucapkan sesuatu . terima kasih sebab pernah hadir dalam hidup shaz . terima kasih sebab sudah membuatkan hari-hari shaz gembira . shaz amat gembira sudah kenal sama kau . shaz minta maaf sebab selalu menyusahkan hidup kau . shaz minta maaf sangat-sangat ok ? :D shaz doakan agar kamu hidup aman sentosa tanpa shaz . kau jangan lah risau , shaz ni kalau kau buang pergi laut pun jerung mahu dengan shaz . lupa kan sahaja aku .
   shaz tahu shaz tidak bagus dan tidak layak untuk kau . dia lebih bagus berbanding shaz . shaz malas sudah asyik kena tipu-tipu oleh kau lagi . shaz rasa macam shaz tidak sanggup hidup lagi kalau shaz bersama dengan kau . shaz ni orang nya jahat , tidak pandai faham perasaan orang . dia dapat memahami kau dalam-dalam :) . terima kasih atas semua yang sudah berlaku diantara kita . akan ku berikan kau kucupan mesra buat kali terakhir bersama mu . setelah itu , kau boleh pergi dari hidup ku dan jangan lagi pernah datang kepadaku walaupun hanya sesaat . shaz sudah tidak sanggup melihat dirimu lagi . kau ada lah penipu ! kau ada lah seorang yang tidak guna ! lebih baik kau pergi dari hidup ku secepat mungkin .
    semoga sahaja kau bahagia dengan hidup baru mu bersama si cantik jelita itu :) sekali lagi , TERIMA KASIH atas kesemuanya . YOU NOT MINE ! so , please ! don't bother mylife again . now , you can go far away from my head . leave me ! i need my freedom NOW !! so , please . don't find me again . mulai saat ini , kita sudah tiada apa-apa hubungan lagi :] faham ?

 OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

No comments: