Sunday, 10 June 2012

end of school holiday :'[

ohmygod! it's so fast !! please , i want holiday again ;P haha . heyy , i can't believe it this situation now . can u all pinch my cheeck ? i'm just wana now that it is tomorrow is open school ? awwwwwwww ! -______- i like wana die xD i want holidayyyyyyyyyyy! ohgosh ! it's being so fast . like a thunder coming out . *OHMYENGLISH!* 
hahaha . weiiii , malas nya moa pergi sekolah . bangun pagi , gosok gigi , cuci muka dan mandi , pakai baju , sarapan dan pergi sekolah ;(( wewww! mls nya dtg awl lae pergi sekolah . bebaris lae d dewan . aiyoooo i really hate it so much ! and i'm soooooo sad too . aishh >.< lmao . 
please babe . ohhh pengetua ku tercinta . hehe . boleh kah aku cuti besok ? apa niii , aku nda ok besok pagi . aku ada penyakit . penyakit malas bangun awal . XDD . LOL . just kidding . tpiii , real lah kan ? smua pun tadi kat FB drang POST ini 'malas nya pergi sekolahhhhhhhhh!!' harharhar ! dats mean , bkn shaz sdjha yg nda mao p sklh ok ! ramai lae . ;PP 
biasa lah tuuuu . tapi pelik kan . asal jak cuti mao pulak sekolah , asal jak sekolah dok sibuk escape nya hah dari sekolah . btul kan ? :) *shaz pun gtuh jugaaaa* hehe . tapi cuba cuti sekolah nya tiba , belum sampai 24 jam sdh update status kat FB mtcm ni ' aku rindu mao sekolah , bosan kat rumah . jadi kuli kuli sahaja' :pp . haha , tidak percaya cuak cek :D . nahh , sekarang pulak drang tengah bz update status mtcm ni 'alamak! besok akhir sdh cutiiii , malas nya pergi sekolah -.-' luls . 
hmmm , mtcm'2 kan dunia seorang pelajar tuhh ? cuak kalao kmo tnya budak'2 tadika , kmo sdh siap kerja rumah ? msti drng jwb eyaa , sdh . cba try tnya pelajar sekolah menengah pulak . kmo sdh siap kerja rumah ? msti dng jwb . alamak ! apa kerja rumah ? matiiiii , belum siap lae . HARHARHAR ! isn't rite babe ? NOT FAKE okkk ! its REAL . ;D jgn kata kan kerja sekolah , kasut sekolah pun belum cuci kan kan kan ? hehe . ok ok .


P/S : dunia seorang remaja :) . yg p balik hostel tuh yg kesian nanges meraung-raung nda mao balik . yg tinggal d rmh jak pulak , dok siiibuk 24 jam dgn update status tntg perasaan suku duka dorang . harharhar ! ;DD ok ok . NO BACKSTAB HERE . THANKSSS . ;* 


     OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

No comments: