Saturday, 9 June 2012

i'm coming home!

hyep kmoooo! 
   \assalamualaikum/ n apa khabar kmo smoa ? wewww! i'm home ody babes ! hey , apa cerr kmo ? hehe . tetiba jadi samseng plk XD *samseng lah kunun* HAHA ! weiiii ! puas nie shaz jlnss'2 wif my family :) besttt ! yaiik , tu hari mengadu nda best nie kali pulak best sudah . hehe . belum try belum tao . sdh try hari'2 mao . hoho:3 rite ? ngeee :DD
    heyy , mtcam nda puas plk :O . ya lorhh , nda baitu puas kat tawau 1 hari , kat lahad datu 2 hari , kat sandakan 3 hari . tengokk , puas kaituuh ? kmo puas ? *kalao kuad jln mmg nda pndai puas* (y) ehh ! cerita punya cerita nie lah qhnn , nda aku sedar lusa hari isnin . SEKOLAH!!!!!!! mataiiiiiiiii . aku blum lae siap kjarumah . waii ! bnyk okeyh kjarumah . gylaaaaaaaaaaa! ini kali lah . \m/ smad lah . buka sekolah kena denda lainii kalao bgeni soalan nya . yahoo! buad sejarah lae aku d sekolah . injut 50x d tepi kolam . *alahhh! bukan nda biada pun* hehe . 
    btw , aku ndx sdh ingt apa kjarumah ku . haha! lagi lmao -..- paluii nya aku . astaghfirullahalazim . *baru mao beristighfar* adoiiiiii . nie yg buad otak aku karao nie . alahaiiii . eish ! nda apa lah . aku buad juga sebelum buka sekolah nie . dats mean , besok lah tuu . hari ahad . wewww! kja pmls , mmg suka buad kja last'2 minit . mana nda gagal jak sllu tym exam . muahaha ;) pecah rahsia ku . who cares ? jnji popular :P hehe . 
    lalalala~ apa lae aku mao kasih cerita sama kmo nie arr ? hmmm :/ ohyeahhh! besok c kakak balik kinarut sdh . awlololo:3 nada sdh kwn aku begaduh d rmh nie :') hanya dia 1 org jak lah yg pam perasaan aku time aku mao bgduh sma dia XD . HAHA! -..- weiii . heyy , tetiba plk shaz igt mao jln'2 . eiii , nie bahana cuti laini bjln jak kerja kan . sekali smpai rmh mtcm kena penjara ok ! tidak boleh pgi mana mana -.- weiii ! bisa jadi nggak bener nie aku *trip indon lagiii*
    hoho:3 apa lah kmo buad sekarang nie arrr ? nda aku dapat fikirkan apa apa . kalao kmo mao tao aku buad apa sekarang mari aku gtao . tu pun kalao kmo mao tao lah , aku nda paksa keyhh . haha . lmao . shaz buad bodohh jak -.- haha , nda bah . nie , tgh txting within my sweety pumkin pie . c capital A sma on9 fb . biasa lahhh , jiwa remaja . mmg fb jak 24-7 kan kan kan ? ;P *bnyk lah remaja ku , pmr taon nie* eiii , nmpak jak nie shaz nie mtcm nda susah hati dgn pmr tapiiiiiii sebenar nya shaz lah yg stiap hari mtcm mao gila fikir pcl pmr tu . drg parents cuma tao kutuk shaz jak . bkn kutuk lah tapi menguat kan . tpi shaz rasa mtcm d kecil'2 kan . mentang'2 lah result UPSR shaz 2A2B1C trs d persoal kan . tao lah buruk , jgn d hina baah ! itu sdh usaha yg aku buad . aku trima nasib ku . awww :') wana crying -..- *chill sdjha*
    hoho:3 ada baini pic mao shaz aplod , tapiii mtcm mls pulak . lmbat . lagipun blum lae siap kena edit . hmmm , nti lah keyh d aplod . kalao ada masa :) picx kami sekeluarga time cuti cuti hari raya . haha . nda baah cuti cuti malaysia :) 

    OUT OUT OUT ! KBAIII . ASSALAMUALAIKUM:)

No comments: