Thursday, 12 July 2012

i miss her :")

hyep kmoo ! 
  \assalamualaikum/ ngeee , bosan nya harii ni . shaz tidak p sch harii ni bub mls teada jga pun bljr buad apa p sch ? jadyy hantuu ? mls lahh , teada besties shaz . smoa p kem termasuk lahh c pugut . my raksasa . hehe . msty drg best d sana -..- teada sdh kwn shaz btxt bub drg smoa bz nan aktiviti d sana . hmmmph , nda apa lah :') 
  aiyoo , tetiba ni shaz teringat kan my bestie time kat tadika st peter worh , nama nya chin phui fung . kamy selalu nii bepegang'2 tgn dulu time mao makan , p tandas , masuk kelas . uisehh ! tpi kmy nda berdekatan kalao tmpt duduk . dia jauh sikit . tapy kalao p mana'2 kamy sllu sama'2 . nda lepas . kmy pggil dia angel . 
  herghhh -.- ada 1 fb nii sebijik mtciam muka nyaaa , nama pun sama . kalao btul itu diaaaaaaaa , sah shaz jdy secret admire nya . hehe . mtciam jht plk shaz nii kann ? hehe . just wana be fun maaah . ngee , kamy sllu becakap cina ni dulu . msiih lae shaz power cina , skrg lupa'2 sdh bub cuma 2 taon jak shaz sch cina :) . hmmmph , nda apa lahh . rindu nyaaa kt drg smoa . aigoo >,< !!

OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

No comments: