Thursday, 13 September 2012

CINTA HIGH CLASS

asslamualaikum kmoo ! dan hye ntk kmo kmo d luar sana :) 

jyeaah , shaz mao stry psl CINTA HIGH CLASS pulak . piwiiiit ! harhar . nae , tadi shaz berhempas pulas baca novel cinta high class yg sistar shaz bagi ntk shaz baca . punya lah mntap stry nyaa . smua nya cinta dlm islam . masyaallah , betapa hebat nya cinta ALLAH beri kn kpda stiap mkhluk nya :') terima kasih ya ALLAH :)

perghh , sdh stngah buku ni shaz terjah dgn penuh hati berdebar sbb mao tao apaaa lagi penulis novel nie mao stry'2 nan kita . baca pnya baca pnya baca , tidak sedar waktu ptg sdh d telan malam yg indah . betapa khusyuk nya shaz membaca novel niii . tapii , yg buadd shaz terdiam dan terkaku d novel nie time dia kata  ''jika lelaki anggap kita sbgai teman wanita, itu tanda dia sedang beri cinta murahan, nak pandu uji sahaja. tak pun, touch and go.'' :) 

betapa hebat nya kata-kata tuh . secara jujur nya , tersentuh hati shaz membaca . rasa mcm mao nangis pun ada bub slma ni ramai perempuan yg terperangkap dlm soal itu :) betul kn ? yeahh , shaz mao tuh cinta high class worh :') tapii , mmpu kah shaz mndpt kn nya ? n mmpu kah kita ? herghh -.- insyaallah ..

aduhh , mao smbg lae baca ni novel . hehe . ketagih sdh . adede ._. gilaaaaa ! shaz tabik ni stry , btul'2 mmbuka hati para teenagers yg mmbaca ntk mndpt kn cinta high class bkn cinta yg penuh maksiat :DD

OUT OUT OUT ! KBAII . ASSALAMUALAIKUM :)

No comments: