Sunday, 4 November 2012

kerja abes pmr part 2

hyep kmoo n assalamualaikum ;) ! seperti yg telah shaz jnji'2 kan kpda anda semua untuk menyabung cerita itu hari . oh okayy , ini lah hasil nya :D


herghh , ini lah pic kmyy smsa d padang . time tuhh kmyy ada progrem penyembelihan haiwan untuk buadd korban ;) best ! although shaz tidak tengok pun ayam yg d sembelih tuh . maklumlah , takut darah xDD . ngee , abes jak kmyy sembelih ayam 10 ekor tuuh , d smbung lagii dgn progrem kursus menunaikan haji . hoho :3 sch kmyy ada kaabah xDD alaah~ kaabah trep'trep jak . tiang gol tuh d balut kain hitam . tapii , WOW ! smadd ok d buadd ;) mtciam betul'2 naik haji . HAHA ! hajah Nur Shazryena . aww ! angan'angan 


naaah ! ini pulak pict kmyy time dlm dewan :) time ni kan , ada juga timbul perbalahan d antara kelas kmyy n kelas lain . herghh , x pndai terima kenyataan yg dorang tuh kalah -,- alamak ! dorang siap terpekik'2 telolong'2 menjerit'2 merontah'2 d dewan tuh . akhir nyaaa , dorang diam juga sbb tunduk malu sbb kmyy menang :DD HAHA !! tuh laaah , org tua tua kata jgn ckp takbur nanti merana diri sendiri :p ngee , syok nya dorang main badminton . hmm , dengki pun ada juga tapi buadd mcmna , x pndai main . duduk diam jak lah tgk dorang main . smbil pegang gitar . pegang jak , main nda sbb nda pndai main gitar pun xDD 



awlolo ~ ni pulak pict kmyy d padang sch lae ;) hoho main futsal bah bebeh (y) ngee , wlaupun kalah tapii ENJOY ! weii , shaz kesian dgn besties shaz . kmo tao knpa ? bnyk yg cedera . cedera d tgn , d kaki . hmm , agaknya pihak lawan kmyy tuh batu kot iya lah smpai bengkak'2 kaki kwn shaz d sipak nya . alamak ! kau tendang bola sygg , bkn kaki -,- apa lah ! HAHA , smpai kan kawan shaz c Kalsum ni tediam gara'2 kesakitan kaki . terus dia kata ''kaki Shumarni (pihak lawan) ni , besi kah apa? terlalu sakit kaki aku di tendangnya..'' HAHA ! ini lah dialog yg dpt shaz ingt xDD lucu betul dialog c katum nii xDD adoii , yg 1 ni plk saaangd kesian . sdh lah tgn dia pernah patah , d tendang lah pulak tgn dia :'( bodoh nyaaaa manusia tuh , mungkin pihak lawan kmyy nie x kenal mana bola mana tangan mana kaki . ishk ishk ishk ! buta kot -,- eiii , x apa lah yg penting enjoyyyyyyyy !


* hmm , rasa rindu pulak dgn dorang niiii :'( apa lah kmo buadd cuti ni ? srry kayyy , hp aku buadd hal smpai nda mao kena cas . fb ? aku jarang sdh dpt on9 :'( kakak aku asyik guna lptop . twitter ? kmo bkn nya ada twitter pun :'( hmm , dkt blog ni jak lah dpt aku menumpang kasih :'( nda apa lah , aku tgk pict kytaa time begila'2 pun sdh cukup . hmm , kbaiii ! assalamualaikum :')

SAYA TAG :
-AshyMhyQhyFhyBhyNhyYhn- (bkn nama sebenar tapi nama samaran kami :')) bye ! syg kmo :*