Wednesday, 7 November 2012

kpop illuminati


*yoseob ? :'( patah 2000 aku*

hyep n assalamualaikum :) herghh , ada sini peminat artis K-POP ka ? ngekk , shaz pun minat juga bhee cuma sekali terbaca 1 article kat GOOGLE terus patah 2000 hati ku :') ngee , kamu tau apa tuh ILLUMINATI ? mau tau ? 
click sini . weww ! gilerr , seram betul tgk simbol nya tuh . ada mata 1 . hehe . err , ok skrg kamu mau tgk kah artis'artis korea yg jadi icon iluminati ni ? mau ? kejap aar ? sabar yerrr . ada beberapa saat lae . nah ! itu dia baca sini . err , macam'macam la dunia zaman skrg ni . well , siapa terlalu minat K-POP tuh , sdh tau kan pasal ni ? masi mau LIKE sama dorang ? hehe , shaz masii minat juga cuma sekadar minat lagu , lakonan dan yg sama waktu dgn nya . tapi nda lah pulak sampai naik gila ikut perangai dorang . hehe :D ngee , siapa mau tgk vd iluminati big bang ? sebagai bukti yg shaz kata BUKAN bohong -,- mau ? kejap aaar . nah ! tgk lah vd fantastic baby ni puas'puas ;D tuh kat atas tuh . tenung lah puas'puas . :D sini

No comments: