Wednesday, 21 November 2012

Sarawak Trip

hyep n assalamualaikum kmoo ! buadd apa tuh ? jadi stalker ? hehe . ngee, nda tau mau buadd apa sekarang niii sooooooo shaz kembali untuk buadd cerita baru . hmm, tiada yg menarik hari nii tapi shaz cuma mau kasii publish pictures saja . hoho :3 kamii p sarawak itu hari tuh pasal tiada update apapa time cuti-cuti ni (: sorry kmoo ! oh okok , sebenar nya kami p sarawak sebab my cousin kawen btw selamat pengantin baru abg Mimi :D semoga berkekalan hingga ke akhir hayat . insyaallah ~ amiin :D hewhew smbil p hadir majlis , sambil jalan-jalan lorh ! apa lagiii . kawen tuh kat lundu, sarawak . tapi ini picture time kami kat kuching,sarawak . hmm , rindu nya mau makan laksa sarawak . hehe . pun pun :p  ohyah , attention ! this pict NON EDITED (; masii FRESH dari camera :DD kbaii

            * this is me and my eldest sistar (: at airplaine bebeh ! Air Asia (y) *
                           * awww ! i'm shy :p ignore my nails colour :D *
         * awan dania (; ku ingin terbang tinggi di awan bersama bintang bersama bulan *
                      * sarawak dari pemandangan atas . taken by my sistar *
      * hoho , model yg tidak menjadi model pun :p photography by my sistar . no edit *
                              * thats CANON IS NOT MINE ! thank you ~ *
          * time mau balek kk sudah :'( miss sarawak ! btw ignore the background , kat tandas airport . hehe *
                        * once again , thats CANON IS NOT MINE ! *
       * astana . tapi bukan astana yg anita sarawak tuh kay ? hehe :D time kami naik kapal-kapal xD *

* oh okayyy , ini bukan iklan jual ikan kay ? ini cuma picture kat tamu kuching . kami p beli ikan terubok :D smad lah org tuh p packing , cepat . tediam shaz n baba tengok dorang packing ikan terubok masuk kotak . kotak tuh kan , dorang buad beg *

No comments: