Thursday, 27 December 2012

Aku x tahu

perghh , hye ! korang btw assalamualaikum :) ehh ! minggu depan sch sdh meh ? astaghfirullah~ x sedar masa berlalu dengan cepat . MasyaAllah ! 2 tahun darii sekarang shaz akn menghadapi SPM >.< makk aiiiii ! matii lah . ngekk , mestii korang pun pening kenapa title dia Aku x tahu kan ? haa , sebenarnyaa , shaz mmg x tahu mau buat apa . HAHA xD kerja shaz hari nii follow blog orang . apa ? join segmen ? tiada orang undang kali ni xD x tahu kenapa .
 
eishh ! shaz rasa shaz x mahu pindah sch lah . biar lah sch dkt sch lama . jadi pelajar SCIENCE SUKAN . haa ? science sukan ?! merepek apa shaz nii , nak masuk kls science -..- science pun asyik gagal , apa lahhh -..- err . tapi itsokeyy la . nak tahu knpa shaz nak msuk kls science sukan ? shaz minaaaaaat sangat nak study pasal biologi ni . x tahu kenapa . mungkin sbb dengki ngan kakak kot sbb dia pelajar science tulen . alaa , apa lah sngat kan ? yg penting ada nama science . HAHA . lol . *apa aku merepek nii-_-* eh eh , korang sdh beli harta karun untuk ke sekolah ka ? hoho , shaz belum ada lagii . baju pun belum hantar kedai suruh jahit . awesome kan ? ._.v peace yo ! alaa , lagi pun shaz x sekolah lagii . hehe . kenapa ? awlolo~ SECRET . hehe . selamat sekolah korang ! ;) 

# hmm , blog siapa boleh d follow nii ? bosan nyaaaaaaa !! -.-

9 comments:

Sya Chot .. said...

selamat kembali ke sekolh..hee

SHazH0NIee said...

@Sya Chot .. HAHA , eya . thank youu :3 awlolo ~ malas nyaaa !

melissa lissalalissa said...

welcome back to school., good luck.. hehe jeless laa., sy x skola lagi., huhu =="

SHazH0NIee said...

@melissa lissalalissa awlolo , jgn la jeles k ? btw thanks :'D

Najihah Najmy said...

Singgah sini, jemput join ye!
http://supersweetcola.blogspot.com/2012/12/quick-segment-why-we-love-blogging.html
Syaratnye mudah je :)

Najihah Najmy said...

Singgah sini, jemput join ye!
http://supersweetcola.blogspot.com/2012/12/quick-segment-why-we-love-blogging.html
Syaratnye mudah je :)

Najihah Najmy said...
This comment has been removed by the author.
atirah^^ said...

Aiyoo,apesal org cakap pasal Incik SPM ni.huhu~all the best ye? (:

SHazH0NIee said...

@atirah^^ ngiahaha ! x lama lagi mau spm . hmm , eh , knpa ? spm candidates ka ?