Saturday, 29 December 2012

Alhamdulillah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Anda Semua !!
   hoho , harii ni shaz GEMBIRA SANGAAAAAAT !! nak tau knpa ? ini sebab nyaa *scroll bawah*

click gambar untuk membuatkan ia buncit ;)

korang nampak tak link shaz ada tertera di situ ? hehe , shaz telah memenangi segmen END YEAR GIVEAWAY BY FHAZWANI & AQILAF (: . auches auches ! first tu , x pecaya lagii . sekali tengok kali ke dua . woaaa ! mmg betul link blog shaz laa :'D Alhamdulillah~ aishh ! betul2 x sangka sbb shaz cuma ingin join buat suka'2 jak . x tahu pulak boleh menang . Terima Kasih yaa ? awlolo~ 

4 comments:

Lissa LaLissa said...

waa~ bestnyaa., hehe tahniahh~ ^^

SHazH0NIee said...

@Lissa LaLissahehe , terima kasih :D

Honey Yeo said...

sempena 2013,mesti korunk buat 1 entry perkara yang anda tak lupakan sepanjang 2012 dan wish korunk untuk 2013 kan??why not korunk join GA ini.Sambil menyelam minum air.
Syaratnya semakin mudah dan hadiahnya pasti awesome.Ingin memenangi Purse Gucci bernilai RM90 atau Lumix Bag Limited Edition bernilai RM 69 atau topup bernilai lebih RM30?
Jom..jom join GA ini sekarang..Cepat!Cepat!Semakin cepat anda menyertai semakin cerah anda memenanginya...!!!Jika sekiranya penyertaan kurang dari 32 penyertaan pada 2 Januari 2o12,GA akan dibatalkan.Cepat!Cepat!Jom join GA ini~~~
http://honey-yeo.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-2012-dan-awal.html

SHazH0NIee said...

insyaallah saya join