Wednesday, 5 December 2012

Arghhhh ! Bosan -.-

   Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera anda semua :) 

weww , bosan pulak malam ni kan ? ngee, mata pun belum lagi ngantuk sangat. apa mau d buat 

ni ha? mau online FB tapii tiada kawan mau bechat. paling-paling post status jak. *rutin harian :D* mau on twitter, perghhh! malas. asyik-asyik cerita yg sama. bash orang , bash orang , bash orang . BEST lagii twitter yg dulu . sekarang nii sdh mcm sinetron tv3 pulak twitter tuh. HAHA ! kenyataan okayy. eh, btw kalau kamu ada twitter tinggal kan link kat SHOUTBOX ataupun COMMENT entry ini kay ? ohyaa, siapa yg ada follow tapi shaz belum follow kamu tinggalkan link juga kay :) . okok, habis promo . sambung balik. walao! betul-betul bosan . aduii, kamu bagi cadangan dulu keno mau buat apa :D *itu pun kalau sudi ;)* ceh! sudah la bosan, mau betext pun phone rosak. aiyoo~ mau nangis nii bah tengok handphone yg hanya tau berdiam diri :'( . ada besties text TAPI x dpt reply sebab phone buat hal. bla bla bla! x tau mau cakap apa lagii . hmm, kalau begitu shaz pergi stalk blogger kamu kay ? ;) boleh kan ? hehe .. bah , shaz datang nii pergi blogger kamu ;) siap sedia ! jeng jeng jeng ~      

No comments: