Tuesday, 11 December 2012

Contest Cute Picture by storyofheartt :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera anda semua ;) !
mbahaha , join contest lagii . korang bosan dah ka dgn blogger Shaz nii ? asyik-asyik dgn entry contest , segmen , contest segmen ? hehe , sorry laa . bosan la cuti ni . join je la . lagi pun tahun depan dah 2013 . haa , kita manfaatkan lah tahun 2012 nii dgn bermacam-macam kenangan manis dan pahit ;) ayuh kita kongsi bersama :D hmm , okaii la ! kalau korang nak join jugaa , korang boleh ke link ini :) # tak kedekut link okayy ! apa lah sngat dengan setakat link saja . takkan itu pun nak kedekut kan ? tak patut tak patut . dah tahap kritikal tuh kalau kedekut link xDD seriouslyy , tak bawa mati pun link tuh ;) so , renung-renung kan lah ye . hmm , btw contest nii tentang CUTE PICTURE . so , korang aplodd la pict korang kiut miut biut tuh kay ? hoho :3 hmm , Shaz pilih gambar ini .. *scroll ke bawah !*


kurang menawan ? do i look like i care ?! YPA(yang penting ada) okayy ! :p ignore my mata yg beso mcm burung hantu tuh kay :D btw mata shaz mmg besar -.- and jyeahh , picture nii shaz ambik time Hari Raya Aidiladha yg lepas :D haa ? terlebih edit ? alaa , korang diam je lah . buat donno je . tak suke ? okaii , korang boleh tekan CTRL+W / CTRL+F4 ye ? :3 HAHA , kbye :* edit kat mana ? kat meitu xiu xiu je . yg cina tuh . tapyy sekarang dah study guna photoshop dah :D and yiha yiha ! jatuh cinta terus :D k lah ! daa ~ 

- kalah atau menang itu adat dalam permainan hidup :) saya tak kesah kalau kalah yg penting saya bahagia dan happy dgn semua ini . hmm , saya join pun hanya untuk sukaria dan ikhlas untuk memeriahkan contest yg dianjurkan ;)

6 comments:

Nurul Najihah said...

datang dr segmen yg same ~

done follow ur blog ...

mai links ~

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

SHazH0NIee said...

@Nurul Najihah done :)

Nur Haziqah said...

http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html
tolong balas kunjungan saya... dan komen gmbr tu...good luck ^_^

SHazH0NIee said...

@Nur Haziqah done :)

secret of us said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/contest-cute-picture-by-storyofheartt.html

SHazH0NIee said...

@secret of us done :D