Tuesday, 4 December 2012

Edit Time !

Assalamualaikum dan salam sejahtera kalian semua ;)

 jyeahh ! bosan menghantui body ku yg kecil molek ini :3 hmm , nda tau mau buat apa lagiii so Shaz edit pitcha saja lah . Asal jak Shaz bosan kan , Shaz edit la tuh pitcha lama or Shaz volunteer la untuk edit pitcha kawan-kawan :D #nda tau la kalau dorang nda suka xD . hehe .

 weiii , nda sematt bah mcm kmo edit . just simple edit . Alahh ~ edit kat Meitu Xiu Xiu jak . nda hebat Shaz guna Photoshop . agak pening sedikit :D . hehe . hmm , kalau kmo mau edit kat situ juga boleh tapii kmo ikut dulu tuto yg ini kay ? tekan ini --> secret secret secret . hmm , kalau mau uninstall sebab 'TULISAN CINA YANG MENYEMAK KAT DESKTOP' pergi kat tuto yg ini pulak ;) secret secret secret . btw kalau korang nda mau tuh tulisan cina menyemak kat desktop senang saja . JANGAN TICK BOX yg disediakan . padam kay ? kalau korang nda padam , alamat nya becina lah korang sampai koma :p hehe . just kidding .

pitchaa yg shaz edit ;) 



biasa-biasa sejaaa:) belum pro lagi . hehe . testing jak buat hilang bosan

No comments: