Thursday, 13 December 2012

First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah

Assalamualaikum ;) ! 

hye ! shaz join segmen ini :) korang nak join ? ke sini ya :) jgn melencong ! faham ! hmm , lebih baik korang join la , rugi siapa x join :3 seriously ! kot kot nasib korang menyebelahi korang , mana tau boleh menang ;) cuba nasib jak lah :D hmm , i think i wanna use this picture . *scroll bawah !*

 kurang menawan ? idc xDD heyy btw ni picture time kamii baruu jak habis dgn tekan tubi . alaa , muka penat lah kata kan :p hehe , yg lain dorang x nak ikut . malu la , x lawa la , x suka begambar la ini la itu la . err , malas -.- 
err , ini pulak gambar kitorang sebelum menduduki exam Bahasa arab . time pmr niii , smpat lagi begila :D

okayy , ini pulak gambar kami 1 kelas :D yg duduk tuh ustazah kitorang . kira boleh jadi BESTFRIEND juga laa . hehe . :D kitorang 1 kelas 1 kepala 1 Malaysia . hoho :3 

- maaf sebab apload terlalu bnyak gmbar :D melampau lah pulak kan ? alaa , boleh la kan ? bole la , boleh :D *muka kiut* hehe . mengada nya aku -.- ignore me ! tehee :'))

 wanna tag : filzah


No comments: