Monday, 10 December 2012

I'm DIE x.x

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Anda Semua ;) ! 

Btw good morning kamuu ! and jyeah , Shaz rasa kamu bangun dgn senang hati right ? BUT I'M NOT !! uwaaa T^T *cry* eh eh , korang nmpak tak tajuk entry Shaz hari ni ? mbahaha , yes ! i'm DIE you know . nak tau knpa ? ini sebab nyaa . scroll ke bawah kay ? :'( ni Shaz sdh printscreen kan untuk korang yg bergelar CALON PMR 2012 . hoho :3 tak tau mau cakap apa lagii -.- yg Shaz tau , cuma berdoa seja la then tawakal :')  Ya ALLAH ! kau lembutkan lah hati pemeriksa kertas pmr 2012 yg berangka giliran HE400043 ya allah . amiin~ btw , korang tak pecaya ka dgn pict nii ? hmm , sbnrnya Shaz p copy kat sini


mak aii , hari ni sdh 11/12/2012 . haa , pejam celik pejam celik aww ! dah 19 DECEMBER . WOW ! FANTASTIC BABY *DANCE* ! aduii , tkut nya !! err , entah apa la result aku yg kuar nii :'/ harap harap lulus , lulus dgn cemerlang . amiin . doakan untuk kami yg bergelar calon pmr kay ? :') klu Shaz lulus , yiha yiha ! Shaz post juga keputusan Shaz kay ? klu tak lulus pun Shaz post juga . jgn risau . Shaz akan kasih post juga :D 

2 comments:

melissa lissalalissa said...

gud luck~! in shaa allah dapat result gempak punyaa.. hehe ^^

SHazH0NIee said...

@melissa lissalalissa haha , thanks kay :)