Tuesday, 18 December 2012

keputusan pmr 2012

hye korang ! btw asslamualaikum :) seperti yg sdh d jnji-jnji kan . alaaa , pmr shaz x berapa hebat mcm korang :/ buruk laa . hampa nak mmpos skrg ni . patah sejuta </333 eiii , siapa suruh x study . pdn muka xD hehe . btw good bye jak la untuk SMK ABDUL RAHIM , Kudat . shaz nekad x mau sch lagii kat sana . frusterated sdh nii . hmm , haa ? apa ? berapa result . alahaii , org sabah bilang ayam mati , 2B 3D 4C . naa , kau ada ? haha . AWESOME kan ? (y) naaa . tapi alhamdulillah la , lulus juga . x juga gagal :') tapii , kesedihan d hati masih terasa . mcm makan pun x selera sdh . tapii , happy juga la . nenek bagi hadiah RM100 kat shaz . sbb dia ada kata , "kalau kau lulus, nenek bagi juga kau rm100" . alhamdulillah lah . hmm , klu hadiah dari dorang mama sama baba tuh alaa tinggal kenangan la jwb nya . eya laa , result tidak mncapai sasarannya . x seperti yg d jnji kan :') itsokeyy la . shaz terima . itu semua kesalahan shaz . tiada yg salah pun :) hmm , kira mcam mau pindah sch . malas sdh tgk sch tuh , buat malu jak . bukannya dpt result gempak . hehe . sudi sudi la hati kamu terima shaz masuk st.peter . boleh kaa ? alaa , itu sch pintar bah . x mau la :D shaz pnya result ala kadar jak , takkan la sch tuh mau terima kan ? -.- lol . angan-angan . HAHAHA xD alaa , x pa la . ada masa lagii . SPM masih ada . yg sdh wish tuh , thanks a lot kay :') sedihnyaa , ada juga yg bagi tahnia kat shaz walaupun result bengap sngt xD . haha . kbaii 

8 comments:

chot ok..! said...

berbangga dengan keputusan adik ok..jgn frust n sedih2 ok dear..:)

farah.fauzi said...

it's okay syg..bole buat yg lebih baek lg time spm nnti, okay? jgn sedih sedih..jgn putus asa.. teruskn menapak..think positive..jgn toleh ke belakang.. anyway, congrats sebab sume lulus :)

melissa lissalalissa said...

okey laa semua lulus,. ^^ jangan sedih2., buat yang terbaik untuk SPM lagik., tuu laagii penting., ^^ hehe

Florence Ayum said...

shaz! Polo datang bagi supprt ni! Shaz hebat sebab bole lulus . Mana tahu ada lagi yang dekat lur lebih buruk dari Shaz kan? Shaz tahniah !

SHazH0NIee said...

@chot ok..! hehe , eya . bangga juga la sbb x gagal

SHazH0NIee said...

@farah.fauzi yes ! spm nii x mau main2 lagii . mau strungle sdh nii

SHazH0NIee said...

@melissa lissalalissa eya kak . insyaallah :') thanks kayy

SHazH0NIee said...

@Florence Ayum anduu bah , eya bah polo . dtg kembali smngt ku , polo . aku pindah sch kamu . yiha yiha !