Sunday, 16 December 2012

MY 1ST SEGMEN : BLOGREVIEW BY POLO

marii marii pak cik pak cik , mak cik makcik , kakak kakak , abang abang , adik adik ! jom santai bersama saya di sini :D ini adalah segmen blogreview by polo ;) okayy , ini yg pertama kali dia buat . tolong bagi kerjasama ok ? hmm , ada siapa yg ingin menyertai segmen ini ? sila ke sini . anda sangat di alu-alu kan :D join jak , takde yg nak makan korang . dia pun makan nasi . serupa dgn kita ;)
- sekiranya kurang ahli penyertaan , segmen ini akan DIBATAL . so , ayuh kita beramai ramai dtg melancong di blog polo ;) ! dan jangan lupa untuk membaca syarat sah yg sudah di tentukan . understood ? hehe . *mengade lebih lah pulak-.-*
saya mau tag : anda | anda | anda
# seriously , aku ni dah kenapa . promot segmen mcm jual ikan d pasar . aiyoo -.- lol