Thursday, 20 December 2012

PENINGGGGGG !

hye korangg ! btw Assalamualaikum (; 
  hmm , pening nya kepala . mau tau knpa ? alaa , ini semua sebab memikir tentang pemindahan sekolah . eii ! x tau mau sekolah kat mana . mama pun , sekejap suruh ke sekolah A lepas tuh ke sekolah B . haa , ntah lepas ni sekolah apa lagii dia mau kasih masuk shaz nii :/ eii ! terpaksa berpisah dgn kawan-kawan dan sii pugut . err :/ mau nangis pun ada juga . alahaii ! x sanggup la mau kasih tinggal sekolah lama . ehh , dgr-dgr mak shaz mau kasih sekolah shaz kat ASRAMA . ehh , shaz elegik sikit tentang ASRAMA nii . mau tau kenapa ? 

 ini sebab nya :

★  anak mak 
- hoho , shaz nii jenis yg x renggang dgn mak :D awlolo~ anak manja ok ! ehh , lagi pun baba bkn nya lepaskan shaz :p hehe . so , no wonder la . hehe
★ kaki online
- oh yeahh ! korang nampak juga sendiri kan ? shaz punya muka jak kat wall home FB korang ;D terkenal ok ! asal jln p rumah antyy or cuzzy kan , msti dorang kata . ini kan Nur Shazryena tuh ? aduii , kuat nyaa online . eleh ! manadaa , shaz post jak then out -,- menfitnah ! hehe :p btw kalau ada wifi d asrama boleh jugak lah :D hehe

★ lemah semangat
- ehh , ini memang parah nii . shaz ni jenis yg x kuat semangat . penakut lagii . ngee , kat asrama kan banyak betul story-story pasal hantu nii . ada yg ketuk pintu la , macam-macam . aww ! takut nyaaa

★ CEREWET 
- yiiha ! siapa sini cerewet ? kita GENK ! haha , bkn apaa . shaz nii jenis yg cerewet bahagian makanan . kalau x sedap alamatnya d jeling pun tidak . mmg kurang asam kan perangai shaz nii ? hoho . dgr-dgr makanan asrama x sedap ? alahaii , kurus la shaz kalau ginii :/ 
# hoho , so siapa sini ada ciri-ciri seperti d atas ? kita sama laah :p 

No comments: