Friday, 21 December 2012

Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !



hoho , seriously . setiap hari shaz akan join segmen sampai 2-3 segmen blog orang . woaa :O rajin juga aku rupanyaa._. x sangka . hoho , okayy ini segmen dari yanie .

untuk syarat-syarat , senang sahaja . hanya lakukan seperti berikut :

  1. Follow blog yanie  *WAJIB !
  2. Like Fanpage Yanie [SINI] dan [SINI] *Ikhlas*
  3. Follow Twitter [SINI] *bagi yang ada twitter*
  4. Buat entri pasal ni dan letak tajuk "Segmen : Aku Nak BW Dan Follow Blog Korang !" *WAJIB LETAK BANNER TU !
  5. Komen link korang kat kotak komen :)
  6. Nanti korang kena BW dan Follow semuaaaaaaaa peserta :)
okayy , korang pon boleh join jugak :) amat di alu-alukan . ehh , btw lebih baik korang follow blog sii cantik jelita ini sebab dia rajin buat segmen-segmen d blog nii . cepat-cepat follow dia kay ? ;) jgn lupa ! 

19 comments:

scha_addin05 said...

Dari segmen yg sama . Done follow :)
http://ichinmikitha.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

aynora nur said...

salam kenal, dari segmen Yanie..

http://www.aynoranur.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Budu Bilis said...

SALAM.BW DARI SEGMEN YANG SAMA..DONE FOLLOW..JOM KE BLOG SY

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

chot ok..! said...

selamat bersgmen dik panda..hee..

Datang sini,bawa entry baru..jemput singgh :)

http://chot91.blogspot.com/2012/12/website-menarik-untuk-dilawati.html

chot ok..! said...

selamat bersgmen dik panda..hee..

Datang sini,bawa entry baru..jemput singgh :)

http://chot91.blogspot.com/2012/12/website-menarik-untuk-dilawati.html

VirgO giRL said...

bw n follow sni..

join dari segmen yg sme http://wonderfullife911.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

VirgO giRL said...

bw n follow sni..

join dari segmen yg sme http://wonderfullife911.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

P U C A T said...

singgah sini..comel betol blog die.

McNa said...

singgah dr segmen sama
http://www.jomsinggah.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html
http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog.html

jemput la dtang blog ye.. jgn segan

ain fazlin abd aziz said...

http://ain-fazlin.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html dri segmen sama.. follow back?

Ecah Pa'in said...

Segmen yang sama
http://lovingisawesome.blogspot.com/
Jemput singgah.

iehahfarihah said...

BW and Follow sini

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Ikha said...

Joined tooo . http://dearsupermario.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Iena Gie said...

Dari segmen sama.. dah follow kamu juga.. jemput follow kita pulak (^__^)

http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Fatin Jieha said...

Salam. Fatin datang dari segmen sama. Dah follow sini. Follow back ya?

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Anyway jom join segmen Fatin yg akan tamat 31.12.2012 nanti. SEGMEN Blogging? Twittering!

http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/12/segmen-blogging-twittering.html

zuhanif said...

dari segmen yg sama, done follow awak jemput ke blog saya pula ya :P http://awekcool.blogspot.com/

zafirah said...

singgah pagi dr segmen same. done follow awk ^_^

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-nak-bw-dan-follow-blog-korang.html