Friday, 28 December 2012

Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya


hye ! shaz datang lagii -.- HAHA , mestii korang bosan sdh nii kan ? apa boleh buat , bosan bhee ! nak join ? click banner ok ? 


Syarat-II Penyertaan ::

Warganegara Malaysia
Lelaki , Perempuan , Pondan , Pakcik , Makcik 
Semua peringkat umur

List To Do ::

Follow Twitter Ilia Asya . 
Click here (tunggu sampai habis loading taw . JUJUR ! Allah tahu sayang..)

How To Join ::

Buat satu entry bertajuk Segmen Kami Buddyz Follow Back By Ilia Asya
Copy code banner yang diberikan and paste dlm HTML side then backlink-kan ke entry ini .
Tag seramai mungkin . *ade hadiah untuk top tagger*
Dah siap ? PUBLISH and hantar ke ruangan comment . cbox ? go to hell ! :p *kejam*

Hadiah Hanya Untuk ::

Peserta pertama yang join
Top refferal
Entry yang menarik
Tag terbanyak
Random.org *tulis di kertas n cabut* oh sgt kuno nampaknye ~

Senarai Hadiah ::

Peserta pertama yang join - header mcm ilia , cursor nama , banner , review blog
Top refferal - header mcm ilia , cursor nama , review blog
Entry yang menarik - header mcm ilia , cursor nama , review blog
Tag terbanyak - top up RM5 , review blog
Random.org - cursor nama 5x 

Segmen ni berlangsung pd 28/12/12 ---> 11/1/13 *2 minggu sahaja*
* Pemenang akan diumumkan pd 12/1/13 *InsyaAllah*

nota kaki : maaf hadiah xseberapa . ilia still bersekolah .
nak yg grand ? tunggu nanti ilia dh keje .. :)

So ? Apa tunggu lagi ?
JOM Join !

# best kan hadiah dia ? so , apa tunggu lagii ? join CEPAT !!! :)

tag : Aliz | syazri | fatin | eyla | diba | chot | erdha | polo | anda mungkin? 

3 comments:

Ilia Natasya Ramli ^^ said...

thanks sudi join . but , link yg awk post di kotak komen ilia tuh link blog ilia lah sayang .. :D repost okay ?

syazri95 said...

tengz tag..semoga berjaya sweetie.. :)

SHazH0NIee said...

@Ilia Natasya Ramli ^^ ehh , silap kot XD