Wednesday, 5 December 2012

Segmen siapa nak doodle ini

                   Asslamualaikum wbt dan Salam sejahtera anda semua !

hoho, harii ni Shaz HAPPY  sakan. mau tau kenapa? Shaz d tag dalam 1 segmen yang bertajuk Segmen Siapa Nak Doodle ini . *syok sendiri* alahaii, terharu gituuu. ngek, entah kenapa Shaz happy bebenor dgn benda nii . *weird man!* btw , klu kamu pun mau join sangat d alu-alu kan :) mau tau macamana ? okayy senang sahaja .

first , korang pergi tekan gambar/link kat bawah ini k ? 


sudah? okayy, lepas tuh korang ikut la apa syarat-syarat wajib sunat makruh dan sebagainya ya? jngn lupa. korang silap, haa itu Shaz x boleh tolong :p korang tanggung la sendiri . hehe . *macam buat dosa besar lah pulak -.-* wakaka ! apa lagi yg mau di intro ekk , errr cukup lah tuh kay ? buat panjang pun bagus kalau korang mau baca :p HAHA ! just kidding ;) 
okayyyyyy, ini pilihan saya ;;
Warna doodle : Pink
Nama nak letak kat doodle : Shazryena

siapa mau d tag? hehe. ok laa biar Shaz tag kamu wahai sii manis :
polo