Friday, 21 December 2012

Segmen Upkkan Follower Blog


hye ! saya di jemput khas oleh my sweety polo . dia yg telah tag shaz untuk menyertai segmen ini ;) okayy, dgn tidak mengahmpakan shaz pun join laa . okay ! klu nak join , click banner jak kay ? then , korang ikut syarat-syarat wajib segmen ini kay ? :D

Syarat-Syaratnya :

1.Wajib Follow blog Aisya , Dafina , Aina , Aineen .
2. Terbuka kepada kaum Hawa sahaja . Kaum Adam tak dibenarkan .
3. Mesti warganegara Malaysia .
4. Buat entri tentang 'Segmen Upkkan Follower Blog'
5. Tag 2 orang rakan anda yang minat bersegmen . Pastikan mereka tahu .
6. Tempekkan banner yang comel ni dan BACKLINK kan ke entry ini.
7. Letak syarat-II nihh .
8. Print screen dekat bahagian kotak Followers korang .
9. Lepas dah buat semua ni , pastekan link itu di BAHAGIAN komen . Tidak akan diterima di C-box . Jangan bagi link blog , bagi link untuk segmen ni sahaja .
10. Mesti like INI , INI dan Ini .
11. Tarikh tutup segmen pada 31 Disember 2012 tepat jam 11.59 malam .

-Hadiah-

-Senarai Perserta Segmen-

Jika ada sesiapa yang mahu sponsor , sila beritahu di Fanpage saya ya .
Insya-Allah akan diadakan Top Refferal. Jadi, promotelah ye :)

#Jika ada sebarang masalah seperti tidak tahu apa itu printscreen , sila shout di c-box kami.


- okayy , syarat yg lebih lanjut lagii korang bole rujuk di sini :D okay ! selamat berjaya buat anda semua ;)


 okayyy , ini yg pertama . 
 ini yg kedua ;) 

- okayy , shaz bkn nya kedekut sngt tntg follow blog orang nii . shaz x kesah pun . cuma yg shaz kesah bagii link yg mcm nth apapa . d buka , lain lah pulak -.- itu yg bikin panas tuh . hehe , korang follow shaz , shaz follow balik . shaz tidak memilih org :D follower bnyk atau tidak shaz x kisah sngat . yg penting shaz bahagia :p yiha yiha ! lol . 

tag : kakak panda | kakak kawaii

3 comments:

Aisya Hazirah said...

Thanks join! Semoga nama awak disenaraikan dalam kategori pemenang.. :)

SHazH0NIee said...

@Aisya Hazirah sama-sama :)

chot ok..! said...

xde aral,sys join yer dik..atotot cml jer ltk nama akak, "kakak panda" hee :)