Tuesday, 8 January 2013

Hari Isnin

hello fello ! srry sbb lama x muncul . hmmp , busy laa dengan study :/ thats why laa . ehh , mestii korang pelik dengan tajuk shaz . kan ? hoho :3 sebenarnyaa , hari isnin nii shaz akan pindah sch ke smk kota marudu :'( alaaa ! lama laa nii shaz baru muncul update blog nii :'( TAPIIIIII kalau shaz sdh d rumah , nnti shaz update blog then story mory kat kamu pasal itu sch baru kay ? if you missing me , tengok jak laa gambar shaz d fb tuh xD hehe . *mengada-ngada* hmmp , i will missing you all :') 

hmmp , macamna la rasa nya berada d dlm asrama ehk ? orang kataa , asrama makanan dia x sedap ? *orang kata , bukan shaz kata :p* hehe . grr ~ matii laa ! sudah la shaz nii jenis yg CEREWET pasal makanan nii . kalau muka dia PELIK shaz tengok , shaz tidak makan tuu . peduli laa , dia sedap atau tidak . *cerewet kan? minta penampo nii -,-* ngee , ni lagii . boleh bawa handphone ka ? kalau boleh , bagus laa . tapi kalau TIDAK BOLEH , alamatnyaa menangis la shaz setiap harii . haha . lol . 

shaz ada cakap ngan kawan shaz . shaz kata 'beh (nama betul kalsum) , kalau kau rindu aku kau dengar jak lagu Bruno Mars' :'D terus dia kata apa ? 'shaz , aku tiada lagu tuh . macamana ?' hmm , shaz pun jawab dengan sedih , nanti aku bagi kay ? :'D 

#  hmmp , susah nyaa mau kasi tinggal kawan lama yg sudah d kenal sejak sch rendah lagi . tapi , apa boleh buat laa shaz terpaksa pergi . shaz mesti teruskan perjuangan shaz . insyaallah lepas SPM nnti kita akan jumpa kembali ;D jangan risau , insyaallah shaz tidak akan lupakan kamu . okay laa . daaa ~ assalamualaikum :)

2 comments:

farah.fauzi said...

olo..pindah sekolah eh? xpe laa sis.. dpt bnyk pnglmn and kwn baru.. good luck eh kat sane.. selamat menjalani kehidupan di asrama.. :)

SHazH0NIee said...

@farah.fauzi huaaa ! :'( eyaa . pindah sch . alaaa !! xdpt online sdh