Wednesday, 30 January 2013

ini semua kerja dia !!

Assalamualaikum dan Hello kamu !
      errrr , kemarin shaz tengah syok syok chatting ngan c asymi , awellson dtg kacau kamii . dia log in guna fb shaz . then , begini lah jadi nyaaaaa -.- 

best best aku chat ngan asymi , ada pulak jin sorang ni dtg kacau . alaa , jeles lah tuh ! sbb time shaz tengah cerita ngan asymi pasal eizlan . haha . siapa eizlan ? adalahh :p nampak kan yg shaz p bulat kan tuu ? haa , dia lah tuu . mnyakit kan hati juga laaaa !! eii . 


naaah ! tengok ni pulak . link lagu SHAE-SAYANG . adoii ! mcm sengaja nya dia !! shaz xsuka tuh lagu , dia p bagi . aishh ! bikin sakit hatii </3333333


haa , amek kau ! mau berapa juta juga dia bagi link tuu ? ni semua kes cemburu . tuh pasal laa xD HAHA . lek kau awellson chong ;) mbahaha \m/ shaz rasa la kan , dia jadi begini sebab shaz x layan dia , text dia , call dia . HAHA ! padan mukaa . siapa suruh dia p marah shaz itu hari :') padan muka kau ! :( btw miss you :'D 

2 comments: