Saturday, 12 January 2013

sedih nyerrr




hello fello ! 
   ody baca tajuk entry kan ? hmmp , shaz SEDIH sangat !! nak tau kenapa ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
FOLLOWERS BERKURANG ! :'O auches ! shaz hairan . apa yg sudah shaz buat kat kamu sampaikan kena UNFOLLOW nii ? shaz ada buat kamu sakit hatii ? ya meh ? seriously ? oh i see . ok ok . shaz x kesah pun yg korang nak unfollow shaz :p eya laa , itu hak korang . shaz x marah pun . cuma sedih jak laa . hehe . itsokey ;) ada ubi ada batas , lain hari boleh shaz balas :D wait and see . i know who you are dear ;) whoof whoof ! tapi itsokey , shaz doakan saja dia bahagia . d permudahkan hidup . amiin~ btw ilapyouuu :* yiha yiha ! kbaii .

1 comment:

fiqah hamed said...

sabar yer dik..biar orang buat kita jangan kita buat orang..Kalau kita buat orang,kiranya kita ini lebih kurang jer dengan dia..Sis pernah kena..tapi abaikan jelah..^^