Friday, 11 January 2013

Thanks To You ♥

hello fello ! apa khabar ? sihat jugaa :'D hoho .
  first , shaz mau ucap kan BANYAK-BANYAK TERIMA KASIH to my laling somel Ashy , Katum & Pipiiiii :'D anyunyuu~ thanks kayy sbb bagi hadiah tu semua ? akan ku simpan sampai aku matii . hehe . *mengada-ngada* ohyaa , tidak lupa juga to my special one . thanks sbb belanja kfc sblm shaz pindah . sweet memory with them . auchess ! sangatt sakit untuk meninggal kan mereka mereka yg sdh membuku d hati ku . awlolo , tapi apa yg boleh aku lakukan lagii ? itu sdh takdir buat ku . jangan la kamu tangisi atas pemergian ku :') 
  • to my lovely tek , thanks baju tuu k ? awlolo , comel mtciam aku ka tu panda ? hehe . kembeng sayee :p . ngee , dia pun namau kalah nan katum baa . dia pun mau bagi surat . hoho , panjang juga ayt kau . boleh A+ sdh karangan BM untuk SPM nnty .  oops , sikitt lupa ! baca buku tuh nnty kay ? iloveyou :*
  • to my bebeh katum , thanks sbb bagi tu siput . anyunyu , lawa baa ituu siput . tapi mcm pernah ku lihat siput itu :p hehe . just kidding . surat tu baa , PANJANG sangaaat . mengalir air mata ku terus . ehh , jgn curang kayy ? :'D doa kan aku ya . iloveyou :*
  • to my sensitivity pipii , hmmp , namau nanes nanes baa ! ngee , tumbuk kau nan asymi nda lama . nanes nanes kerja kamu :'( hmmp . kalau aku nanes banjir karang . hehe . iloveyou :*
  • to my raksasa , take care kay ? i love you more and more !! akan ku simpan janji janji ku d poket hati , jantung , empedu , usus ku :'D harhar . anduu , don't worry kay ? i'm okay jugaa d sana . insyaallah . doakan ya ? oh yaa , nnty u baca tu surat untuk u kay ? kbaii . ILYSM :* 

No comments: