Friday, 22 February 2013

Apabila Bosan Menghantuiku

HYE ! shaz xtau mau post apa sebenarnyaaa :/ terlalu blur sebab tubuh shaz sudah dikuasai oleh BOSAN -..- mbahaha . boleh naik gila kita kalau macam nii ._.v *harap-harap x gila betul-betul* hmmp, xtau mau buat apa so shaz pun dgn bangga nya datang untuk menziarahi blog anda yang bertuah ituu . ada nampak link shaz kat shoutbox korang ek ? hehe , jangan marah lorhh . shaz cuma mau buang tebiat sebab sudah bosan . tak apa la kan? halal kan la tuu :p hehehe . haa? apa? text dgn boyfie? mati laa , boyfie shaz sudah kena ragut orang lain. haha :p inbox kawan pun tiada 1 pun yang online . herghhh ._____. kerja sekolah semua sdh siap, apa lagi yg shaz mau buat? kalau kata makan, shaz sdh makan dgn bangga nya sampai 2x tambah. harharhar-.- thats why sekarang shaz sdh menjadi GENDUTT ! OHMYGOAT! chubby sdh pipi. kawan-kawan pun ada juga yg tegur. hewhew, malu nyerrrr :'D itsokey laa. buat x tau jak kan ? ;p aishh! korang tinggalkan jejak anda kat shoutbox tuu then shaz buat own blogreview. boleh kan? ngeeee :D 




No comments: