Sunday, 24 February 2013

BERTUKARRRR !

Assalamualaikum !
hyep koranggggg ! jyeaa, apa yg bertukar? cuba tengok blog shaz, ada perubahan ka? hehe . okay ka untuk blog shaz? ngeee, tapi terpaksa sabar dalam edit blog nii terlalu banyak halangan . mau tau kenapa? ini jawapan nya . *scroll ke bawah*


  • lappy shaz hang -,- 
  • line tak mengizinkan . 
                         
nampak? betapa sakitnya hati shaz menunggu line. herghhh-..- tapi shaz tetap tabah. hahaha :p *tabah la sngatt*
awww ! tapii itsokey laa yang penting hasil dia cantik menarik dan deBOOM! hehe ;)

sebelum nya
hasilnyaaaaa ! tadaaaa~ 

apa macam ? okay ? :D yang penting pink tuu ada . ehh , fyi shaz bukan lah suka sngat dgn warna PINK nii tapi xtau kenapa shaz suka letak kat blog shaz warna pink -...- weird man ! tapi apa apa pun okay laa tu . buat donno jak . hehe . sebenarnya shaz cuma tukar header,footer,blur ke terang,background dan gambar hello peeps tuh pegi Assalamualaikum ! . itu pun kalau korang perasan laa :p hehe . 


No comments: