Wednesday, 13 March 2013

cursor nama free

Assalamualaikum !

HYE ! harini shaz tiada buat apa-apa . so , terfikir pulak mau buat cursor nama untuk korang . itu pun kalau korang berminat ;) kalau tidak , ohh apa boleh buat . heyy ! cepat laa . bohsan tahap dewa gaban sudah nii . exam pun sudah byebye . malas pulak shaz mau tengok buku . confirm fail math anda science . herhhh -.- peduli lah tuu ! so , ada yang berminat ? just COMMENT ja k ? 
bentuk cursor : cuba tengok cursor nama yang shaz guna . ada dua tuu . so , mau yang macamana ? 
yang pertama tuu , yang korang bawa jalan skrg tuu . yg shazhoniee ;) yg kedua tu korang boleh tgk cursor shaz klu d halakan ke link link yg lain ;)


  • nama
  • warna
  • jenis 1 or 2 
  • comment kat comment box bukan SHOUTBOX !
  • terbuka kepada semua bloggers
  • faham erti kesabaran :DD 
  • pm me kat fb pun boleh . twitter ? awww ! shaz jarang on . sorry la ek ? 
easy rite ? okay apa tunggu lagi ? tempah laa tapi jangan ramai-ramai . hehe . just kidding ;)

6 comments:

Wanyy Minho said...

nakkkk !

nama : WanyyMinho
warna : grey
nak yang jenis 2 . tp yg LOVE tu nak wane merah . Thanks

wanyyminho.blogspot.com

♥ Nurul Baidurah ♥ said...

Nak!!
Nama:Anum
Warna:Purple.

Anisah Yusof said...

kalau nak boley tak? hee :)

nama : AnisahYusof
warna :Grey
jenis 2 , LOVE warna pink muda

terima kasih banyak2 adek comel :)

tertulisdibelog.blogspot.com

HaniesSofea_98 said...
This comment has been removed by the author.
HaniesSofea_98 said...
This comment has been removed by the author.
HaniesSofea_98 said...

nama:sofeanadia
warna:warna-warni
jenis:1(love 2 warna pink..)

thanks ya..

nurhaniessofeanadia.blogspot.com