Sunday, 24 March 2013

Exclusive Giveaway by FD & Aziera

Assalamualaikum !
click banner kalau nak join ;)
Hye jantung hati jantung pisang dan jantung jantung jantung -.- errr . *apa aku merepek awal-awal pagi niii -_- okayy okayy , cukup lah tuu . hmmp , woaa awal-awal pagi lagi shaz sudah join segmen . shaz rasa kan ini kali 6 kott shaz join . dari semalam smpai sekarang :D so , apa lagii ? jom join ? ;)
mangsa tag : permatame | polo *srry sebab random tag :'D
Syarat dan cara penyertaan:
  1. Warganegara Malaysia dan mempunyai blog
  2. Wajib follow blog Fatin dan blog Aziera untuk mengetahui perkembangan giveaway
  3. Wajib klik iklan ni -  |  *akan diperiksa*
  4. Wajib follow, like, dan add semua sponser
  5. Buat satu entri bertajuk "Exclusive Giveaway by FD & Aziera"
  6. Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini (copy code di atas) *wajib*
  7. Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger dan pastikan mereka tahu 
  8. Selepas siap, tinggalkan link entri bukan link blog di ruangan komen. Jangan tinggalkan link entry di kedua dua blog. Pilih salah satu sahaja.
  9. Semua peserta akan mendapat voucher diskaun RM10 dengan syarat like  

Dah like, komen dekat dua2 page "Saya dari Exclusive Giveaway by FD & Aziera."
sebab cuma yang like je akan dapat voucher diskaun RM 10 walaupun diorang tak menang.

8 comments:

Rubiatul said...

Shaz.. sorry.. i busy siket minggu ni.. lagi beberapa hari i nak final exam.. so i jarang2 update blog.. ni pown on9 kejap2 je.. maaf eh.. nanti bile i free i join k.. maaf sangat.. :( nanti i support ur event k.. :)

Florence Ayum said...

thanks for tagging me anyway. Tapi shaz.. mood GA hilang.. :( sorry . hahaha

SHazH0NIee said...

@Florence Ayum nda pa baa , aku ni pun random tag jak

SHazH0NIee said...

@Rubiatul itsokeyy . hey ! good luck ;) !

yaya c domo said...

gud luck awk.. :)
btw.. sy dr g.a yang sama..
http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com/2013/03/exclusive-giveaway-by-fd-aziera.html

SHazH0NIee said...

@yaya c domo thanks dear :)

yaya c domo said...

oke

iu-hazirah said...

JOM join

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html