Saturday, 2 March 2013

UNTITLE POST -.-

Assalamualaikum !

HYE kamuu ! hmmp, dunno mau buat apa . aishh ! banyak nyaa orang post kat fb pasal ABU SAYYAF tuu konon-konon nya datang kudat . Allahuakbar ! :O terkejut beruk juga shaz time tuu tapi ada kurengg sikit kepercayaan time orang tu post . macam tipu laa :D shaz nii kurengg sikit kalau mau percaya stanger . eya laa , siapa laa mau percaya kan ? although berita tv 3 -..- bukan nya betul pun yg dorang siar kan . tipu jaa ! tanya baba , semua okay jak pun . apa laaa ! mengada-ngada jak berita nii :/ harhar *sakit hati nii sbb baba belum dapat pulang dari lahad datu* hey ! shaz rinduuuuuuuu sngat dengan baba . sudah dua minggu kot baba x pulang-pulang dari lahad datu . ini semua d sebab kan geng ABU SAYYAF lah nii :'( oh abu sayyaf ! why you so jahat ? *ohmakkau! bi bertaburan* hehe :p 

2 comments:

Farha ♥ said...

nasib laa kamu enda percaya terus khabar angin tu... enda juga rasanya geng abu sayyaf tu mau datang pi kudat... paling-2 di pantai timur sabah jak tu... rite now kita bersabar ja laa & I hope that ur father dapat pulang dengan selamat... :)

SHazH0NIee said...

@Farha ♥ eya betul ! nemau ahh pecaya kalau nda juga betul -..- bukti nyaa , smpai skrg tiada lagii tu abu sayyaf dtg p sini