Thursday, 25 April 2013

Gwiyomi Attack !

Assalamualaikum !


Hye ! every good night to all off you ;) okay today i would like to share something to all of you especially to all my readers *if i have a readers :p* haa ? why today my post full of ENGLISH ? hoho . this not the gwiyomi attack but this is because of i've join the debate for my school . haha . ok ok , and now i want to tell you about the GWIYOMI . actually , payah benoo cakap bi ni ha xD ok ok . ckp melayu lae bgus . hmmp , tadi wifi kami tetiba slow then limited access lah pulak daa . shaz try untuk kasih disconnect then shaz mau connect balik . tetiba gatal pulak tgn shaz mau scroll bawah . mau tgk wifi siapa boleh d hack skjp :3 then shaz terjumpa GWIYOMI wifi . wow ! awesome . dia bagi nama wifi dia gwiyomi . haha . mau jugak shaz tau siapa tuan empunya wifi ni :D hehehe . ok itu saja . daaa~
 

8 comments:

rodiyatul akmar said...

hehe mesti org tu minat gwiyomi sangat kan :D

SHazH0NIee said...

@rodiyatul akmar mesti :/ ishk ishk . mcm mcm la org zaman sekarang nii

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe. gwiyomi.. sy follow sini. :)

SHazH0NIee said...

@Busyra Bt Takiyudin gwiyomi yg semakin berleluasa -.-

Scya Lollita said...

haha kuat sindrom gwiyomi ni >.<

Scya Lollita said...

haha kuat sindrom gwiyomi ni >.<

SHazH0NIee said...

@Scya Lollitasangat kuat -.- pening d buat nyaa

syaewewwie abdull said...

komen entry sya yang ni jom , sya masuk ga komen terbanyak .. help kay

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html