Wednesday, 10 April 2013

Habis SPM 2014

Assalamualaikum !

Hye ! harini Shaz betul-betul NO IDEA mau post apa . Tetiba pulak idea tu hilang terbang melayang . Bagus-bagus hati sdh berbunga-bunga mau post pasal 1 benda ni tapi terlupa . hok alohh -,- wakaka . itsokeyyy . Mana lah tau lepas ni ada majik terus idea yg tadi tuh dtg semula . Hehe :3 okay okay , kita mulakan deloo isi-isi penting untuk menghubung kaitkan isi dgn tajuk . *wahhh! mcm belajar buat karangan BM lah pulakk -,- lol* haha . okay itu semua iklan semata-mata . Baginii , itu hari *itu hari k buat skrg ;)* hmmp , Shaz ada cakap kat mama yg Shaz mau buat part time jadi photographer habis SPM nanti . A'ah tetiba terdetik dihati ini mau jadi seorang jurukamera . Elehh , SPM tahun depan tapi angan-anganku sudah pun terbang melayang but itsokey la kan kalau kita target awal . kan ? Tak dosa pun :3 hehe . 

Conversation w mama kat bilik 
shaz : ma , adik mau bljr camera then part time jadi juru kamera habis SPM nanti boleh?
mama : kau minat ka pasal camera ni?
shaz : eya ma . adik minaaaaattt sngat :3 *buat muka cute*
mama : eya laa . mama sokong klu itu yg kau mau. nanti mama belikan camera CANON yg kau idam-idam kan tuu . lagipun bagus lah tu daripada kau bosan duduk rumah jak . tengok tv jak . tv pun bohsan sdh dgn muka mu . 
shaz : eh mama niii ! adakah ckap mcm tu -.- apalaaa !-_-
mama : mama main-main jak pun :) hahaha

HAHA , although mama cakap mcm tu Shaz tetap sayanggg . siapa x sayang mak kan ? siapa mau jadi c tanggang :D hoho . mama sdh setuju and siap offer diri untuk belikan CANON DSLR lagi teww . hoho :3 mama baik hatiiiiiii . syg mama :* hmmp , tapi mama ada pesan kalau mau sesuatu tu mesti usaha . usaha dgn apa ? usaha dgn kejayaan kita ;) k laa . itu sejaa . bye ! Assalamualaikum :)

6 comments:

Condoriano said...

Wow DSLR grats :)
Some girls rather enjoy being Photogenic than Photographer.

SHazH0NIee said...

@Condoriano actually , i love both of it xD

Nana Liena said...

wow..bercita2 from now..bagus.. ^^ sekurang2nya ada juga planning..bstnya mama supporting gila siap nak belikan..tuah badan.. :)

SHazH0NIee said...

@Nana Liena haha . mama shaz mmg bgitu . klu ank dia betul2 minat , dia msti tunaikan juga ;)

Nana Liena said...

@SHazH0NIee bagus la..mak support.. ^^ baru senang ur journey nanti..inshaALlah..jadi jangan persiakan harapn dn sokongan mama tu.. :)

SHazH0NIee said...

@Nana Liena eya . insyaallah . doakan shaz juga k ? ;)