Friday, 17 May 2013

Melukis itu hobi

Assalamualaikum !

Hye ! maaf sebab sudah lama x update apa-apa . EXAM laa -..- rasa macam mau gila jak jawab paper MATHEMATICS tuu . aiyoo >.< hoho . okayy , sebenarnya Shaz ada hobi baru . sebenarnya shaz berminat tentang melukis ni time shaz sibuk memikir jawapan untuk kertas perdagangan yang KILLER sangat tu . hmmp :'( HAHA , mau tau kenapa ? time tu , shaz pening mau jawab apa so shaz pun dengan penuh bangganya melukis kat kertas perdagangan . hehe . cikgu , aku yang bernama NurShazryena ingin meminta maaf sebab membuang masaku untuk melakukan doodle art d kertas soalan perdagangan . hehe . okay okay , mau tengok shaz lukis ? alahaii , malu nyaa :3




sebenarnya, gambar d atas ni shaz buat untuk kawan-kawan shaz ;) korang pun mau ? boleh jugak . comment jak kat comment box or pm me kat facebook :D jangan malu jangan segan shaz bukan nya makan orang pun :/ shaz ni kecik jaaa ! x muat perut shaz mau kunyah korang -.- hehehe . just kidding :D berminat ? pm me kay ? bye :*

TEMPAHAN 

khas buat mazni . maaf kalau kurang lawa :'D hope you like it .

14 comments:

mazni said...

Lawanye~ teringin sangat nak lukis doodle macam ni tapi tak reti :3

SHazH0NIee said...

@mazni alolo~ insyaallah lpsni pndai lah tu ;)

rodiyatul akmar said...

semuaaa comell :D

SHazH0NIee said...

@rodiyatul akmar yehh ! nampak nya shaz berjaya buat benda niiiiii . yahooooooo ! :D

syahirah shahnun said...

comel nye.. nanak jugak :D

SHazH0NIee said...

@syahirah shahnun boleh , tapi mau tulis apa ?

intan nursyafiqah said...

serious lawa la shaz !! cemburu iqa =3= rasa mcm nk gi jak sabah blajar mcm mn nk lukis doddle ni ... huuu~~ awesome !! b^^d

SHazH0NIee said...

@intan nursyafiqah apa lagi ? jum p sabah :D hehehe

intan nursyafiqah said...

hmm !! tnggu ada duit dlu~ keke ... xD insyaAllah, nnti ada rezeki iqa dtg !! shaz tunggu bleh ?? keke ... xD

SHazH0NIee said...

@intan nursyafiqah boleh sajaaa :D

Nana Liena said...

hui..lawanya ..haha..cantik sangat..kalau dah warna mesti lawa lagi.. :)

SHazH0NIee said...

@Nana Liena ada yg sudah kena warna :D

aidaz radios said...

serius cantik.wink wink >,<

SHazH0NIee said...

@aidaz radiosthanks ;)