Saturday, 15 June 2013

2nd photo giveaway by iNO

*tekan gambar kalau mau join ;)*
Hye kamu kamu dan kamu. sorry sebab jarang on ;) i'm busy with my class and everything :D *bz lah sngatt ;p* ok ok tadi shaz tgk tgk cbox then iqa my kakak ipar ni p tag shaz . HAHAHA ! belum sign belum boleh panggil kakak ipar wahai shazryena :D kekeke . so , i terpaksa la join :) okayy ! sekarang pun akan upload gambar shaz yg kiut miut biut tu --' wakakaka xD 
mempersembahkan! 



 kira-kira gambar mcmni boleh ikut contest ka? :D hehe muka annoying. ignore jak lah klu kurang lawa xD HAHAHA. bye ;)

mangsa tag :  you | you | you (maaf sebab random tag)

3 comments:

Farahmyung said...

comel gilerrr ! xD

SHazH0NIee said...

@Farahmyung comel ? :3 awlolooo~ kembeng lah shaz xD

Arina Azman said...

Entri diupdate, so ikut semua syarat baru tu kalau nak menang.. *jujur kay
> http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/