Monday, 8 June 2015

Keladi Tikus (Thyphonium Flagelliforme)

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
'Keladi Tikus' atau nama saintifiknya 'Typhonium Flagelliforme' yang ditemui oleh seorang botanis hampir 5 tahun lalu dipercayai boleh membantu pesakit kanser.

Di antara penyakit kanser yang boleh diubati ialah ;

  • kanser payudara
  • kanser usus
  • kanser rectum (buasir)
  • kanser hati
  • kanser prostate
  • leukimia
  • kanser cervical
  • kanser saraf dan lain-lain jenis kanser
Typhonium Flagelliforme merupakan yang membantu melawan pertumbuhan kanser/tumor dan memelihara daya tahan tubuh. Typhonium Flagelliforme juga dapat membantu menyembuhkan kanser payudara, usus besar, rectum, liver, prostat, leukimia dan pangkal rahim.

KANSER merupakan penyakit pertumbuhan sel-sel jaringan tubuh yang tidak normal. Pertumbuhan sel yang tidak normal ini akan berlaku dengan cepat dan tidak terkawal. Sel-sel tersebut akan terus membahagi dan terus menyusup ke jaringan sekitarnys (inasive) lalu terus menyebar melalui jaringan ikat dan darah serta menyerang organ-organ penting serta saraf tulang belakang.

BAGAIMANA TYHPHONIUM FLAGELLIFORME EFEKTIF UNTUK TUBUH KITA?
Typhonium Flagelliforme (keladi tikus) mengandungi bahan yang membantu menyahkan toksid dalam sistem peredaran darah. Ramuan ini mengandungi 2 ribosome inacting protein (RIP), zat anti oksida dan zat anti kurkumin. RIP berfungsi melemahkan perkembangan sel kanser, mematikan sel kanser tanpa mengganggu sistem sekitarnya dan menghalang pertumbuhan sel kanser. Zat anti oksida berfungsi mencegah berlakunya kerosakan gen. Sementara zat anti kurkumin berfungsi sebagai anti inflamasi/anti peradangan. Kombinasi kandungan ini mengaktifkan dengan menghasilkan mediator yang merangsang untuk menguatkan sel dari sistem pertahanan tubuh untuk bersama-sama melawan sel kanser.

cara penggunaan:
2 x sehari 2 biji kapsul sebelum makan atau dapatkan nasihat doktor
komposisi :
Typhonium Flagelliforme (Keladi Tikus) 100%
Kemasan / packing saiz :
90 kapsul per botol

PERHATIAN !! ATTENTION !!

2 hari pengambilan akan mual, sedikit loya, najis berwarna hitam dan badan lesu. Kadang-kadang pesakit muntah atau mual setelah pengambilan yang lama, hentikan seketika sampai gejala hilang dan ambil lagi dengan mengurangkan dos atau penggunaan berdasarkan nasihat doktor. Wanita hamil tidak digalakkan mengambil kapsul ini.
 

No comments: