Wednesday, 26 August 2015

Sakit Oh Sakit

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم



Ish ish ish.. lama nya x buka blog. semakin berhabuk sdh. fuhh tebal 100cm. okay ini over xD btw HYE HYE HYEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sakit Oh Sakit, bilalah mahu sembuh :'D Macamana aku tak sembuh, doktor bagi ubat salah -_-  Hmm, actually bukan lah salah cuma ubat tu mmg x ngam kat tekak kottt. sebelum ni p klinik terus OKAY! /buat iklan sneakers/ tapi tengah tengah sakit ni pulak, dia tutup. O M G ! mmg mahu x mahu, kena lah kan p klinik lain(?) and then, baba Shaz bawa la p 'klinik lain' tu. Ntah apa dia bagi, bukan makin baik makin teruk adalah. (mungkin sbb ubat dia mmg x ngam kat anak tekak). demam mau dekat seminggu kotttttttttttt! /excited mak/ gila ah! mmg x tahan wehh. menanggung nasib diri. harini sekolah, esok cuti pulak. wahai sakit, kau tahu dok aku ni budak paling rajin nok gi sekolah(?) /hmmmm sangat!/ hehehe. TAPI! haaaa ambik kau capslock. HAHAHAHAHA! harini Alhamdulillah sudah beransur pulih. Syukur juga mama p call klinik yg selalu Shaz pegi tu. /klinik tu klinik mama Shaz punya kawan. sama sama staff hospital lah katakan/ TERUS JA POOOOOFF mcm majik. kurang dah tonsil ni. demam pun syukur, sdh mulai kebah. cuma penyakit ni ja x boleh hilang lagi. penyakit MALAS so harini tambah cuti lagi sebab tadi pagi sdh berhempas pulas buat drama masih sakit kepala. hehehe. jangan report mama Shaz pulak tau! janji! okay dahhhh.bye. doakan Shaz sihat selalu. muahmuah :* ily! 

No comments: