Tuesday, 5 January 2016

GIVEAWAY!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


yang ni, sila abaikan ;p

HMM.. okay tak jadi nak out. HAHAHAH Shaz ada benda mustahak mahu inform kat kamu semua ni. hihihi.. Siapa sini suka giveaway? Weeeee ... semua mahu kan?

TAPI

okay, ni ada tapi. giveaway ini hanya akan berlangsung kat INSTAGRAM sahaja. Maaf kalau rasa benda ni semua membebankan anda :')

TAPI

okay, harini banyak sangat tapi xD kalau ada yang nak sponsor hadiah untuk giveaway Shaz, Shaz janji akan buat kat blog juga (itu pun klu ada yg berminat mau sponsor and join giveaway ni. hihi) Ni pestaim ya, Shaz buat giveaway. Panjang lebar Shaz cakap tapi tak bagi tajuk, sewel dah Shaz ni. okay ia akan bertajuk "Giveaway 'My Choise' by NRFashionistaa" (yang ni untuk GA kat instagram) hmm .. kenapa my choise? SEBAB, AWAK BOLEH PILIH HADIAH SENDIRI DAN ADA FREEGIFT! best tak? nak tak? nak tak? nak tak? hehehe

hadiah dan syarat belum ditentukan dan tarikh GA pun belum ada tapi insyaAllah tiada halangan hujung bulan January ;) excited tak? jom lah follow IG shop kami untuk keterangan lanjut :*

No comments: