Thursday, 7 January 2016

Segmen Awak Orang Mana?

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


weeeeeeeeeeeeeee .. mcam best ja segmen ni xD mau join juga! korang pun klau mau, join lah sekali. tekan banner tu. and ikut la syarat-syarat nya.

Warna: Biru Purple

Okay, Shaz lahir kat Labuan dan menetap kat Kudat, Sabah. Ha .. ya jauh sungguh hehehe .. peace yo! and then, Shaz blogger dari Sabah lah kot .. /akak konpius/ kat tempat Shaz ada apa(?) hmmm ... errr ... ada pokok kelapa(?) HAHAHAHA. tempat Shaz ada Simpang Mengayau. ni ja lah kot yang ada kat sini. muehehe .. x tahu la apa lagi ada.

baikkkk , itu ja lah kot

3 comments:

Aienienka Peter said...

la... jiran negeri saja ni bah.. haha hai salam kenal. :D

Shazryena said...

@Aienienka Peter hahaha jiran sebelah mana ni. /tetiba blank bah/

Aqilah Azmi said...

Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
Alaaa blogger sabah lagi :p hahahaha ramai ramai. Good hihi.
Qila orang Gombak btw huhu.