Thursday, 7 January 2016

"Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake"

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


tekan 'banner kelabu asap' bak kata Miss Snowflake kita ni haa xD (maaf saya copy ayat)

Haaaa ... siapa tiada kerja mau dibuat? tengah bosan-bosan ka apa? meh meh meh ... sini dtang! join laa segmen ini ;D

okay bagi opinion Shaz lah kan. ekceli blog Lissa kemas, lawa and penggunaan tona warna mmg secocok sekali (hmm.. maaf. Shaz ambik BM and Seni tuh pasal berbunga-bunga sikit ayatnya. HAHAHAHAHAH) huduh? hmmm .. no! tersangatlah TIDAK. sebenarnya, dulu Shaz selalu blogwalking kat blog Lissa tapi hmm .. disebabkan kes tahun tahun lepas blog Shaz ni kena hack by someone yg kurang dikenali identiti hak terpelihara, Shaz pun lama tak buka blog. TAPI sesudahnya shaz dpt balik blog ni, baruuuuu la active semula. and bila buka blog tu kan, mmg blog Lissa lah duluan Shaz kunjungi XD ntah kenapa. serius Shaz cakap, Shaz datang blog ni duluan.

okay apa lagi Shaz mau membebel ni haa .. itu ja lah kot. maaf jika tidak memenuhi segala peraturan dan undang-undang (yg ni agak merepek sikit bhsa nya. almaklumlah .. baru teringat esok ada subjek PAM. lol)

13 comments:

Melissa Muklis said...

aww.. terharu pula sebab blog Lissa yang dulu Shaz buka.. heee
anyway, terimakasih join segmen Lissa. tunggu nanti Lissa review yaa :D

Syaza Raihanah said...

Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Farahain ZFA said...

hai , ain datang dari segmen yang sama .
ain follow awak jugak #276 .
salam perkenalan :)

Karimah Zulkafali said...

Singgah+follow #277 :)
http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Nabilah Nor Azman said...

singgah dari segmen blog yg sama..:)

dah follow sekali..http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

Shazryena said...

@Syaza Raihanah have a nice day jugaa :D

Shazryena said...

@Farahain ZFA terima kasih follow! shaz pun sdh follow balik ;)

Shazryena said...

@Karimah Zulkafali weeee, followed!

Shazryena said...

@Nabilah Nor Azman terima kasih ;) shaz pun dah balas semula

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Aienienka Peter said...

bw sini~ dr segmen sama.. :D

SITI SORFIENA SYASHA said...

Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

PeRdU cINta said...

Hye...singgah sini...geng daripada segmen yang sama..